• Geert De Baere

Wijn van de maand juni 2019 Buitenverwachting Buiten Blanc 8.60 euro

Bijgewerkt: sep 27


- Buitenverwachting ligt in Constantia net buiten Kaapstad. De wijngaarden liggen heel dicht bij False Bay en genieten van de koele winden die van over de oceaan de wijngaarden afkoelen.

- regio: Constantia, Kaapstad

- 60% Sauvignon Blanc, rest Chenin Blanc en Semillon - fruitige neus, levendig mondgevoel van rijpe kruisbes, groene meloen, hints van tropisch fruit - op dronk, bewaart nog 2-3 jaar en is de perfecte match bij vis of kip of als aperitief!

- meer info op deze blog bij wijnhuizen uitgelicht:

https://www.wijnmuze.be/single-post/2018/11/03/Buitenverwachting-Constantia-Kaapstad-I-want-people-to-drink-the-wine-for-what-it-is?fbclid=IwAR0ukfN5vqTXnCMqeJEsmr-h6scFtqRSO2AJYy2NTZhFnU6mQjIqTZay-Z0


7 keer bekeken

© 2023 by WijnMuze